Bu websitesi hakkındaki görüşlerinizi, eleştirilerinizi veya önerilerinizi burada paylaşabilirsiniz.

  Mesajlarınızı
metealpaslan @ metealpaslan.com adresine gönderebilirsiniz.

 
Aşağıdakiler sizlerden gelen mesajlardır:


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25.01.2012

Dear Dr Alpaslan

After much work - a number of your ECGs have been linked to information on GPnotebook.

These links have often replaced other previous linked ECGs.

For example http://www.gpnotebook.co.uk/simplepage.cfm?ID=x20120125152155071597

I would be grateful for any feedback.

Kind Regards

Jim

JP McMorran PhD MRCGP

Coventry GP
GP trainer
GP with Specialist Interest in Diabetes and Cardiovascular Risk, Coventry PCT
Honorary Clinical Associate Professor, Department of Biological Sciences, Warwick University
Editor and co-creator of GPnotebook (www.gpnotebook.co.uk)
© GPnotebook - General Practice Notebook - a UK medical encyclopaedia on the world wide web



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Subject: Website
From: ecgguru@comcast.net
Date: Sat,
September 22, 2012 2:10 pm
To: metealpaslan@metealpaslan.com


Dr. Alpaslan,

I enjoy your site very much. It is well-designed and very informative. I, too, have an ECG website,
ECG Guru.

It is a site designed to provide ECG instructors with free materials to use in their classes.

All ECGs and other materials are free to download and copyright free.

If you wish to use any ECG you see in our archives or in the blogs on the site, please feel free.

No permission is needed, but we would not mind a link to our site, ECGGuru.com.

On the
ECG Guru, we have a "Favorites" page, and I am adding a link to your excellent site to that page.

We also have an "Ask the Expert" page.

If you would like to participate by answering a question from an ECG instructor,

we would be very honored to post it.

A link to your site would be included there, as well.

Thank you for your hard work in helping educate others.


Dawn B. Altman, RN, EMT-P





----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


12.01.2012

Merhaba hocam,

Ben 19 Mayıs Üniversitesi 3.sınıf öğrencisiyim,

EKG öğreniyoruz şu aralar.

Ama herkes gibi ben de zorlandım ama sizin sitenizin çok yardımı oluyor, teşekkür etmek istedim bu yüzden :)

Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Sağlıcakla kalın, iyi günler.

Büşra Karademir


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


29.12.2011

Merhaba Mete Bey,

2008 Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu ve şu an Nevsehir Ürgüp Devlet Hastanesi Acil Servisinde çalışıyorum.

Bir arkadaşımın tavsiyesiyle web sitenizi inceledim ve çok yararlı bilgiler edindim.

Eminim bu arşivi ve web sitesini oluşturmak çok vaktinizi almıştır.

Ben sadece böylesine bir birikimi ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür etmek istedim.

İyi çalışmalar.

Dr. Hacı Mehmet ÖZVARİNLİ


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


03.02.2012

Merhabalar,

Ben asistan Dr. Emre Özçalık.

Başkent Üniversitesinde çalışmaktayım.

Yapmış olduğunuz doktorekg sitesinden son derece istifade ettim ve etmekteyim.

Emeğiniz için teşekkür etmek istedim.

Saygılarımla.

Dr. Emre Özçalık


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


24.02.2012

Thank you Dr. Alpaslan,

Your website is very interesting.

I was honoured to give my contribution.

Best regards.

Dr. Jean-Christophe Eicher


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


09.10.2013

Hocam öncelikle saygılarımı sunuyorum.

Ben Eskişehir Osmangazi Üiversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Yusuf YILMAZTÜRK.

EKG uçsuz bucaksız, anlaşılması zor, karmaşık gelmekte birçok arkadaşım gibi bana da.

Fakat siteniz ve harcadığınız emekleriniz sayesinde her tıp doktorunun bilmesi gerektiği derecede

EKG bilgisine kavuşulabileceği kanaatindeyim.

Sayenizde bu konuda çok yol katettiğimi düşünüyorum. Emeğinize sağlık...

Başarılarınızın devamını diliyor, siz değerli hocalarımızın yolundan gidebilmeyi

bizlere nasip etmesi için Allah'a dua ediyorum...

Sağlıcakla kalın...


Stj. Dr. Yusuf YILMAZTÜRK


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nov.10.2013

Good morning doctor,

Was just browsing the net and came across your web page, it is too good.

I am GP from India.

Thank you.

Dr.Hemant Joshi



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


13.09.2014

Acil EKG Yorumu adlı facebook grubumuz var.

Güncel vaka buldukça yorum yapıyor ve paylaşıyoruz.

Gerek yorum yaparken ve gerekse üyelerimizden gelen soruları cevaplarken veya tereddütlerini-çelişkilerini

giderirken doktorekg.com veya diğer adıyla www.metealpaslan.com sitesini ziyaret ettiğimiz oluyor,

bazen de referans kaynak olarak öneriyoruz.

Site, pratik çözümler sunuyor; acil durumlarda kalın ciltli kitapları karıştırmaya veya

site site aramaya gerek bırakmayan özet bir başvuru kaynağı niteliğindedir.

EKG konusunda önemli bir açığı kapattığına inandığım bu siteyi sağlıkçı arkadaşlarıma tavsiyede bulunuyorum.

Kurucusu ve yöneticisi Mete Alpaslan hocamıza teşekkür eder,saygılar sunarım.

Dr.Adil Gündoğan / aile sağlığı hekimi / Kocaeli


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


30.10.2014

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim.

Hocam hazırlamış olduğunuz site çok öğretici.

Böyle güzel bir çalışma için teşekkür etmek istedim.

Burcu Şen